ON MY RADAR // NEW GLASSES

27.9.12

After three years of YSL loyalty, I'm seriously considering updating my eyewear collection. Easier said that done as it turns out. 
Picking a new pair of designer glasses has already cost me tons of hours in the past few weeks. As a strong believer in online shopping I'm making my eyewear selection on the net. In this case SmartBuyGlasses is my digital place to be. I already ordered three pairs of designer sunglasses from their shop and their excellent service convinced me to take a look at their prescription collection as well. I wanted to find some geek chic sophistication with a round frame style in tortoiseshell acetate. I honestly thought I would be lucky if I could find at least one pair fulfilling all these wishes, preferably a versatile pair that I can wear day to night. Well... the fact that SmartBuyGlasses offers hundreds of styles wasn't really helping. I've been scrolling the online optician over and over again and eventually ended up with a total of seven pairs that struck me. 
And that's how I started typing this blogpost: I'm asking for your advice. Purchasing number 1, 2, 3, 4, 5, 6 or 7? Love, love, love to hear your thoughts!


Na drie jaar ben ik sterk aan het overwegen om m'n geliefde YSL bril te vervangen. Maar dat blijkt helaas heel wat makkelijker gezegd dan gedaan.
Het uitzoeken van een nieuwe designer leesbril heeft me de laatste weken al heel wat uren gekost. Als online shopper van het eerste uur ben ik m'n zoektocht op het net gestart. Mijn place to be in dit geval: Smartbuyglasses. Ik kocht eerder al drie designer zonnebrillen op sterkte via hun shop. De uitstekende service overtuigde me ook een keer door hun aanbod brillen op sterkte te scrollen. Wat ik hoopte te vinden was een ietwat ronder model dan m'n oude montuur en liefst met een tortoise afwerking. Hoge eisen, dacht ik. Maar dat was buiten het feit dat SmartBuyGlasses honderden verschillende modellen aanbiedt gerekend. Ik heb de online opticien urenlang doorzocht en nu blijft er een selectie van zeven favorieten over.
Zo begon ik deze blogpost te schrijven: ik heb jullie raad nodig. Welke vinden jullie het leukst? Nummer 1, 2, 3, 4, 5, 6 of 7? Ik hoor het graag!


1. Polo Ralph Lauren€ 99,95
2. Prada € 119,95
3. Alexander Mc Queen € 147,95 
4. Bottega Veneta€ 228,95 
5. ChloĆ©€ 193,95
6. Balenciaga 183,95
7. Miu Miu 160,95


2 comments :

  1. Eigenlijk vind ik ze allemaal wel mooi, maar ik denk dat nr. 3 je super zou staan!

    ReplyDelete

THANKS A LOT! YOU ARE LOVELY!