OUTFIT. WINTER WONDERLAND

3.1.15
By my hands going blue you can tell how freezing cold it was when these pictures were shot last weekend. Luckily I had three powerful weapons with me when walking this winter wonderland; my Maje wool lined leather jacket, my Keds faux-shearling snow boots and a cup of hot coffee on the go.

Zara scarf (similar HERE)
Maje jacket (similar HERE)
Eric Bompard knit (HERE)
Théa by Emilie Duchêne ring
J Brand jeans (HERE)
Keds boots (HERE)
Dior Diorific Vernis 762 Shock 

 photo valerie_zpsa45a540f.png

9 comments :

 1. Oh die sjaal zie er zo zalig uit! & een 'Thea'-ring staat ook nog altijd om mijn wishlist, ze zijn zou subtiel mooi :)


  Love, Tessa.

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's!

  En dat jasje is echt leuk.

  x Krizia

  Shark Attack - Fashion Blog

  ReplyDelete
 3. Celien Leemans1/03/2015 07:35:00 PM

  leuke outfit! :)

  ReplyDelete
 4. I love your leather jacket

  xo

  www.laurajaneatelier.com

  ReplyDelete
 5. Hele mooie look! Die sjaal ziet er zo warm & cosy uit!

  ReplyDelete
 6. Joya Kenens // Seen by Joya1/08/2015 10:43:00 AM

  Totally in love with the dark blue one!

  ReplyDelete
 7. Nathalie Van den Bossche1/08/2015 10:44:00 AM

  I really like this give away! (And you're blog btw!)
  The blue one is really my style, classy and chic. Fingers crossed!🙏
  Much love, Nathalie

  ReplyDelete
 8. Steffi Gallemaert1/08/2015 10:45:00 AM

  Hey Valerie, ik volg je al even op instagram, je feed is echt mooi. Ik hou er van om inspiratie te halen uit instagrams en door te klikken naar blogs zoals de jouwe. Zo zag ik ook de foto van de horloges, zonder de tekst er bij te lezen bedacht ik me dat ik de rechtse wel heel leuk vond en klikte ik door naar je blog.
  Toch maar eens mijn kans wagen en zeggen dat ik de animal printed one top vind. x

  ReplyDelete

THANKS A LOT! YOU ARE LOVELY!