OUTFIT OF THE DAY // NEON FOCUS

17.6.13I'm wearing a bright flash of pink neon today. Not exactly a color that frequently arrives in my closet as I always thought it was too young and girly for me, but when I was invited to make a selection at the Belgian shoe brand BeOriginal these twins had me sold in a sec. And just like that I found myself being into neon. As I wanted the shoes to pop I picked out my most simple and versatile pieces to keep the shoes in the spotlight. The glossy patent-leather, the butterfly shaped details on the side, the small block heel,... these sandals make a sensational clash, designed to shine!
I WAS WEARING:
DIOR SUNGLASSES
LOUIS VUITTON SCARF (HERE)
MASSIMO DUTTI TOP (HERE)
HERMES BRACELET
BAUME & MERCIER WATCH 
LOUIS VUITTON RING (HERE)
THEA BY EMILIE DUCHENE RING (HERE)
LOUIS VUITTON BAG (HERE)
PAUL & JOE PANTS
BEORIGINAL SANDALS13 comments :

 1. Love the outfit! Shoes are gorgeous!

  ReplyDelete
 2. Looking so charming and cool! I like this style, everything is perfect matched!:) Kisses! xo

  ReplyDelete
 3. Great outfit, the touch of neon pink is just perfect!

  ReplyDelete
 4. Great pictures and I love the outfit!!

  xx

  andysparkles.blogspot.de

  ReplyDelete
 5. estás guapisima, me encanta el pantalón y como te queda con el rosa!!!
  BESOS :D

  ReplyDelete
 6. A lovely comfy outfit!

  ReplyDelete
 7. De neon accesoires zijn eigenlijk net iets minder mijn ding, maar verder wel een hele coole outfit

  www.tripsandtreasures.net

  ReplyDelete
 8. you look amazing!
  Love your pants!
  xxx
  S
  http://s-fashion-avenue.blogspot.it

  ReplyDelete
 9. I'm not really into neon trend but i think that this outfit works =)
  PS I LOVE your "as for the follow and follow back questio", i totally agree with you!
  Kisses
  Ylenia

  www.wallofstyleblog.blogspot.it

  ReplyDelete
 10. Oooooeh wat ben ik blij met de comment die je achterliet op mijn blog!! (hopelijk zie ik je snel terug daar) Jouw blog is absoluut fantastisch en je outfits 100% mijn stijl!! Heb net eventjes teruggekeken tot maart maar ik ga zeker later nog verder :) Ik zou wel eens in je kleerkast willen duiken hahah... Mag ik vragen of je fulltime blogt of heb je een job in de mode (moet haast wel:p)? In elk geval, je hebt er een nieuwe volger bij whoooo :)

  xx

  ReplyDelete
 11. Super gave zonnebril, en wat een heerlijke broek! Mooie outfit x

  ReplyDelete
 12. Ik zit er al langere tijd over na te denken om een heel stuk van mijn haar af te knippen. Iedere keer twijfel ik maar nu ik jouw haar zie overweeg ik het weer. Woww die tas, geweldig! Volgens mij volgde ik je nog helemaal niet? Daar komt vanaf verandering in.

  ReplyDelete

THANKS A LOT! YOU ARE LOVELY!